Vad är "Motideo" ?

Motideo är en idé som föddes våren 2020. När COVID-19 blev en pandemi så befann jag mig i Spanien, där jag redan hade vistats i 7 månader före krisen. Jag studerade till en examen inom internationell handel vid ett universitet i Katalonien, samtidigt som jag jobbade med marknadsföring i ett Katalanskt företag; Ilerna Online.

Jag hade tagit beslutet att spendera ett år i Spanien för att komplimentera mina finländska tradenomstudier. De 7 månader som ledde upp till krisen var fyllda av studier, arbete och fritidsaktiviteter som nog inte hade lämnat någon rastlös.

När allt avbröts över ett veckoslut så gick veckoschemat från att vara fullt med stimulans till att vara ekande tomt, något som skulle fortsätta under ett två månader långt totalt utegångsförbud.

Det var då idén till Motideo föddes. Jag ersatte schemat med forskning kring marknadsföring, och baserade mitt examensarbete på det. Efter två månader flög jag hem till Finland med ett färdigt examensarbete, en affärsplan och en lista med 72 idéer att implementera i företaget.

Namnet Motideo är en sammansättning av orden motiverande och video, och berättar om kärnan i företagsidén. Video är ett lättuggat medium, samt en tillväxtsektor inom marknadsföring. Tillsammans med mina samarbetspartners vill vi nu under varumärket Motideo erbjuda Österbottniska företag en förmånlig möjlighet att utveckla sin marknadsföring.

Testet.png

Daniel Ekblad

61109.png

Motideos grundare

Marknadsföring

Innehållsskapande

Försäljning

+358404843141

daniel@motideo.com

Tjanster.png