Logo_Bg_I_4.png

Alla tjänster

Motideo erbjuder ett brett utbud av tjänster tilsammans med samarbetspartners. Vi har specialiserat oss i att erbjuda kostnadseffektiva lösningar till Österbottniska företag.

Är du osäker på vilka tjänster som passar ditt företag? Ta testet!

Video

Video är Motideos specialitet. Video är det medium som mest effektivt förmedlar information, oberoende av plattform. Video kan användas till bruksanvisningar, produktpresentationer, storytelling, blogginnehåll med mera. En bild säger mer än tusen ord, och en film säger mer än tusen bilder. Har du inte utnyttjat dess potential i ditt föratag ännu, så är det dags nu!

Konsultation

Konsulteringen är första steget efter testet. Vi hjälper dig att nå ut till din målgrupp på bästa möjliga sätt. Varför skulle ni lyssna på våra råd? Vi har erfarenhet av att implementera strategier som sällan använts i Österbotten. Vi bygger konkurrenskraftiga strategier som ger dig tillgång till den marknadsandel ni förtjänar. Första mötet är alltid gratis.

Övriga tjänster

TIllsammans med våra samarbetspartners så kan vi erbjuda ett brett urval av förmånliga tjänster för våra kunder. Utöver våra standardiserade paket, så har vi möjligheten att skräddarsy kostnadseffektiva paket som fyller ert specifika behov.

Till våra kompetenser hör bl.a. följande:

  • Design och skapande av visuell identitet

  • Broschyrer, banderoller, plakat m.m. printat material

  • Hemsidor

  • 3D Modellering för produktvisualisering

  • Kampanjplanering & analys

  • Byggande av organisk trafik genom innehållsmarknadsföring